maandag 13 mei 2013

Mode tips | janey-kidswear

Hip in jeans(look)!



Jeans, niet meer uit het modebeeld weg te denken. Iedereen heeft wel iets van denim in de kast liggen wat favoriet is. En niet alleen een denim maar ook een denimlook doet het altijd erg goed.



sonjajurkje.jpg







Dit hippe Janey jurkje Tommy is gemaakt van een jeanslookprintje, voorzien van pofmouwtjes en een applicatie van een hondje in een gymschoen met peaceteken. Helemaal leuk en bovendien draagt het ook nog eens heerlijk comfortabel. Leuk om zo te dragen, met een paar kniekousen of een legging, net hoe je het zelf het leukste vindt. En natuurlijk hoe het weer het toe laat, want het staat ook enorm leuk met dat hippe spijkerjack. Dit jeanslook jurkje, Tommy, met applicatie combineert wel lekker kek met deze hippie spijkertas van Toetie.











tas-jeans-4.jpg



De tas is gemaakt van gebruikte jeans en is voorzien van de leukste en fleurigste gehaakte bloemen. Met het handige formaat van 25 x 26 cm is hij en ruim genoeg en ook niet te groot. Lekker hip bij elkaar. Zo spring je in het oog! De tas is gevoerd met een roze voering voorzien van polkadots en het tasje heeft een vakje voor het mobieltje. Handig want zo heeft jouw kleine prinses hem altijd binnen handbereik. En een leuke bijkomstigheid is wel dat dit tasje nu in de aanbieding is bij Toetie & Zo, voor het lieve prijsje van €9,95 heb jij hem al in je bezit.



by Theresia on 10 mei 2013

Geen opmerkingen: