woensdag 13 november 2013


Last van rondslingerende jassen en kleding? Dreumes enZo heeft hier iets op gevonden.

Komen jouw kinderen ook thuis uit school, van het buiten spelen of terug van sporten en slingeren hun jas ergens over een stoel, op de grond of bank en een tas wordt lukraak in een hoek gesmeten?

 

Heel herkenbaar voor veel moeders en zeer frustrerend ook. Heb je net het huis redelijk aan kant, kun je weer overnieuw beginnen. Een frustratie die best makkelijk op te lossen is! Hang voor de kleine sloddervossen een leuke kinderkapstok op in de gang. Een mooi haakje opgehangen op ooghoogte voor de kinderen zorgt ervoor dat zij het leuk gaan vinden om hun jas en schooltas op hun plek te hangen. Aan de kinderkapstok mogen alleen spullen van de kinderen hangen! Om ze te leren de haakjes ook daadwerkelijk te gebruiken start je om samen een geschikte uit te kiezen. Wanneer je je kind laat meekiezen heeft hij immers zelf gekozen voor die kapstok. En zal hij of zij dan ook sneller het jasje of de tas eraan ophangen. Wanneer je ervoor zorgt dat het ook nog eens op ooghoogte hangt en zij niet hoeven te springen om hun jas op te hangen zal het helemaal goed gaan.

 

Kinderkapstok haakjes zijn ook leuk te gebruiken in hun kamer. De mooie haakjes met vrolijke plaatjes zijn een aanvulling op de overige kinderkamer accessoires en omdat ze in veel verschillende soorten te krijgen zijn bij Dreumes enZo is er altijd wel een bijpassend haakje te vinden. Heel handig om een badjasje op te hangen of om ’s avonds de kleding aan op te hangen die nog een dagje mee kan.

Geen opmerkingen: