dinsdag 17 februari 2015

nieuwe zomercollectie van Janey

Wanneer je de nieuwe lente- en zomercollectie van het Nederlandse kinderkledingmerk Janey ziet spat de bloesem open, voel je de warme zon op je gezicht en hoor je de vogeltjes zingen. Het voorjaar is begonnen en de zomer hangt in de lucht. Maak kennis met de nieuwe collectie vrolijke meisjeskleding met een glimlach, Janey. 



Lovely Summer

De nieuwe Janey collectie heet Lovely Summer. Een collectie waar je op slag verliefd op wordt. Hij is opgewekt en speels. Janey kinderkleding herken je aan de mooie jersey stoffen en de bijzondere strijkapplicaties. Kleding voor stoere, hippe en snoezige meisjes die dol zijn op strijkapplicaties met een glimlach. Voor kids die houden van trendy kleding die zeer fijn draagt en lang mooi blijft.

 

De jurkjes hebben korte mouwtjes, al dan niet in een andere kleur of gestreept. Ook zijn er bijzonder hippe rokjes en t-shirts met korte en lange mouw verkrijgbaar met de grappige strijkapplicaties. Dit seizoen is het extra feestelijk met de Boxer pup. Hij draagt op zijn hoofd een feesthoedje en heeft een grote bos ballonnen. Daarmee straal je op ieder feest maar maakt ook van een grijze maandag een klein feestje. Of wat vind je van het grappige geitje dat gaat tuinieren, het gele eendje dat speelt voor matroos of het paard, de all time favourite van vele paardenmeisjes. Deze grappige afbeeldingen vind je terug op zowel de shirts als de jurkjes. De kleuren van dit seizoen; aqua blauw, kobalt blauw, geel, roze en groen. Interesse ga dan naar onze website voor nog meer verrassingen.
 

Geen opmerkingen: